Her får du et præsentabelt hjem med et nyafslebet gulv

Selvom jeg er god til at uddelegere, så må jeg også indrømme, at jeg har nogle kæledæggeopgaver. Der er nogle ting, jeg har svært ved at slippe, for eksempel vores beredskabsplan.

Her får du et præsentabelt hjem med et nyafslebet gulv

præsentabelt hjem

Kompetencer indenfor gulv afslibning og gulvafhøvling

Det er jo i og for sig vanvittigt, at det er mig, der skal sidde og rette alle telefonnumre på denne liste til hver ny rejse, i tilfælde af at der kører en bus i grøften. Der er jeg nok lidt nørdet, for den tør jeg ikke slippe. Den og så vores hjemmesider har jeg det bedst med at have på mit bord. Men det er heller ikke et problem. Det giver mening for mig, og jeg kan lide at have dem. Så jeg har et par hellige køer, og jeg har haft men nogle har jeg formået at slippe med tiden.

Fagkundskab indenfor leje af gulvafslibning maskine

Når jeg ikke selv længere er motiveret for en opgave, eller jeg møder en, der er langt bedre end mig til at tage ansvaret for den, så slipper jeg den med det samme. Jeg har lettest ved at uddelegere, når nogen har både evner og lyst til det.

• Bræddegulve
• Dørtrin
• Parketgulve
• Lamelgulve
• Trapper
• Plankegulve
• Bordplader
Trægulve

Og har jeg først tiddelegeret et ansvar, og vedkommende ikke lever op til det ansvar, så tager jeg opgaven tilbage igen.

Slibning og olibehandling af gulve

Men hvor success i mine yngre og mere umodne dage kun var forbundet med at tjene penge, er succes for mig i dag også noget andet det handler om at have det godt med mig selv. Jeg vil stadig gerne tjene penge, for ja, det er jo tegn pâ succes for min virksomhed. Men jeg har med alderen og erfaringerne fået så mange andre vigtige succeskriterier ind i mit liv.

Afhøvling og ludbehandling af plankegulve

Jeg har det for eksempel ikke godt med at have gulv service kvalitet jeg gulv firma københavn, det er skidt for min krop og for mine omgivelser, hvis jeg har billig gulvafslibning priser leje, så det er lig med fiasko for mig. Hvorimod når jeg lever sundt og har det godt med mig selv, så oplever jeg også, at mine omgivelser har det bedre med mig, og så oplever jeg succes jeg kender en inder.

• Ludbehandling
• Sæbebehandling
• Polishbehandling
• Oliebehandling
• Bejdsning
• Voksbehandling
• Lakbehandling

Der forsker i sprog og skriver digte i en speciel genre, og han oplever succes. Objektivt set sælger han ikke noget særligt i forhold til de kendte digtere, men han har sat sig nogle mål, som han har nået, og på den måde oplever han at lykkes og have succes.

Gulvslibning og olibehandling af gulv

Jeg troede også førhen, at min succes skulle måles i forhold til andre og deres succes, men det har jeg fundet ud af er forkert. Det er en individuel følelse, og man skal frem til, hvad man oplever som succeser for at kunne opsøge det. Det gælder både i arbejdslivet og privatlivet. Jeg tror nemlig` at succeser store som små er med til at opbygge ens selvværd, og det er altså en dejlig ting at have med sig.

Facebook IconTwitter IconPin itPin itPin it